Kennismaking 8e groepers

Gezien de Corona lockdown organiseren wij de kennismaking voor groep 8 op een andere manier. De open dagen op 27, 28 en 29 januari kunnen wij helaas niet op school organiseren, maar wel digitaal. Daarnaast organiseren we verschillende kennismakingsactiviteiten. Op onderstaande formulier kunt u hiervoor reserveren.

Dagelijkse rondleidingen

Dit kan dagelijks, vanaf 9 februari (afspraak per leerling met één ouder/verzorger).

Dagelijkse speeddate, telefonisch

Met een medewerker van de OSB bellen en uw vragen stellen? In het Nederlands, Engels of Spaans? Wanneer het u en ons het beste uitkomt.

Informatieavond op de OSB

We organiseren een informatieavond op 11 februari van 18.00 – 20.00 op de OSB. Vanwege Corona is deze informatieavond alleen voor de leerlingen van groep 8 en hun ouders/verzorgers. In hele kleine groepjes krijgt u een indruk van de school en gaat u in gesprek met een docent en leerling. Op deze manier krijgt u met uw zoon of dochter een goede indruk van de sfeer en de lessen.

Online open dag

Veel geïnteresseerden hebben aangegeven op 27, 28 en 29 januari langs te willen komen. Vanwege Corona zullen wij u op dezelfde dag en tijdstip digitaal te woord staan.

Dit is een combinatie van een presentatie en een digitaal gesprek. Al uw vragen kunt u stellen aan docenten en leerlingen.

Live uitzending met chatmogelijkheden

27 januari om 19.00 kunt u vanuit huis meekijken en chatten met de directeur, enkele docenten en leerlingen van de OSB.


Reserveer voor de diverse activiteiten.

U kunt nu alleen reserveren voor de online open dagen. De mogelijkheid om voor de overige activiteiten te reserveren komt binnenkort ook op deze pagina beschikbaar.