Roos van der Meijden

Ik wilde naar de OSD. Toen deze school niet ging starten, wilde ik graag naar de OSB. Mijn moeder en broer hebben ook op de OSB gezeten. Een vriendin van mij heeft mij een rondleiding gegeven door de school. Ik vind het een heel gezellige school. Het is net een grote familie. De docenten zijn heel aardig. Het is fijn dat je bij een deelschool zit. Hierdoor is de grote school toch kleinschalig. Ik ben met vmbo kader advies op school gekomen. Ik wil graag naar de sportklas. Hiervoor moet ik opstromen naar vmbo theoretisch. Als ik zo goed doorga als nu, dan kan ik dat niveau halen. In het begin was de kring wennen. Aan het eind van de les vind ik de kring soms vervelend. Ik maak dan liever mijn huiswerk af. Beeldend, drama en gym vind ik leuke vakken. Op de basis school vond ik geschiedenis niet leuk. Door meester Jesse vind ik M&M waar ook geschiedenis in zit, geweldig. Hij geeft dit vak zo leuk. Wiskunde en Nederlands vind ik minder leuk. Er zijn veel leuke activiteiten op school. Wij zijn met de klas naar Jump XL geweest. Mijn hobby’s zijn tekenen, voetbal, paardrijden en mijn hond, een pup van 3 maanden. Afgelopen zaterdag zijn wij met voetbal kampioen geworden. Ik train 2 keer per week en in het weekend speel ik een wedstrijd. Ik heb 1 keer per week paardrijles. In het weekend help ik op de manege andere kinderen met paardrijden. Als ik even tijd heb, ga ik tekenen. Ik wil later graag met dieren werken, blindengeleidehonden trainen, of iets met paarden.

december 20, 2019