Gijs van Daalen

Ik zit nu in de vijfde van het vwo. Ik heb een heel gezellige klas waar iedereen bevriend is met elkaar. Ook in de vijfde begin je de les in een kring, waar vaak goede gesprekken gevoerd worden en docenten duidelijk uitleg geven. Daarna ga je rustig aan je tafel aan het werk. De overgang van de 2e naar de 3e klas vond ik wennen. Ik moest opeens veel meer doen. Na een paar weken was ik gewend en had mijn ritme gevonden. OSB is precies wat ik voor ogen had. Het is een heel gezellige school, waar iedereen met respect met elkaar omgaat. Ik heb een heel goed band met mijn klas. Voor mij is OSB de perfecte schoolkeuze. Docenten geven je alle ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Ik heb het als heel fijn ervaren om in de onderbouw met alle niveaus bij elkaar te zitten. Je leert zoveel van elkaar. Ik heb nog geen idee wat ik later wil worden. Tijdens de mentorlessen heb ik goede begeleiding gehad over mijn pakketkeuze. Ik heb voor een NT profiel gekozen, waar ik nog veel kanten mee op kan. Dit jaar ga ik ook stage lopen. Misschien dat ik dan weet wat ik wil worden. Naast school doe ik met veel plezier aan korfbal en vind ik het leuk een beetje te gamen.

mei 23, 2018