Leerlingfonds OSB Amsterdam

Steun het Leerlingfonds OSB Amsterdam en help ons de deuren naar de wereld te openen!

Welkom bij het Leerlingfonds OSB Amsterdam, waar we geloven dat het ontdekken van de wereld een essentieel onderdeel is van het onderwijs. Wij geloven in de waarde van buitenlandse reizen en ervaringen voor de persoonlijke en educatieve groei van onze leerlingen. We merken dat het maken van schoolreizen een steeds grotere financiële uitdaging is. Daarom hebben we uw hulp nodig.

Waarom het Leerlingfonds OSB Amsterdam?

Ons leerlingfonds heeft als missie om inclusieve educatieve kansen te bieden aan al onze leerlingen, ongeacht hun financiële situatie. Wij geloven dat reizen de horizon van jonge mensen verbreedt, hun zelfvertrouwen vergroot en hen in staat stelt om de wereld met een bredere blik te bekijken. Door bij te dragen aan ons fonds, helpt u leerlingen toegang te krijgen tot deze waardevolle ervaringen en stimuleert u hun persoonlijke groei en ontwikkeling.

Hoe kunt u helpen?

Er zijn verschillende manieren waarop u ons kunt ondersteunen:

  • Financiële bijdrage: Uw financiële steun maakt het mogelijk voor leerlingen om deel te nemen aan buitenlandse reizen die anders buiten hun bereiken zouden liggen. Elke bijdrage, groot of klein, maakt een verschil.
  • Bedrijfssponsoring: Als bedrijf kunt u uw maatschappelijke betrokkenheid tonen door ons te sponsoren. Uw bedrijfslogo kan op onze website worden weergegeven en we houden een jaarlijkse bijeenkomst met onze partners en ambassadeurs.
  • Het delen van expertise of resources die onze leerlingen kunnen helpen.
  • Vrijwilligerswerk: Als u wilt bijdragen met uw tijd en expertise, zijn we ook op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen helpen bij het organiseren van evenementen en activiteiten om fondsen te werven.

Langdurige betrokkenheid

We moedigen duurzame betrokkenheid aan en staan open voor partnerschappen met bedrijven en individuen die onze missie ondersteunen. Uw bijdrage kan een blijvend verschil maken in het leven van onze leerlingen en de gemeenschap als geheel.

Wilt u meer informatie over hoe u kunt bijdragen aan het Leerlingfonds OSB Amsterdam?
Neem contact op met ons secretariaat; secretariaat@osbijlmer.nl of 020-6909050