Inschrijven 8e groep


OSBplus-lessen

Ieder jaar organiseren wij in het najaar OSBplus-lessen. Dit zijn lessenseries van vier gevarieerde en uitdagende lessen op een woensdagmiddag voor nieuwsgierige kinderen met een havo/vwo advies die uitgedaagd willen worden, iets nieuws willen leren en eigen talenten willen ontdekken.
OSBplus-lessen zijn populair onder achtstegroepers.


AANMELDEN IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK. ALLE OSBPLUS-LESSENSERIES ZITTEN VOL.


U en uw kind kunnen nog wel met ons kennismaken door een bezoek aan onze open dagen op 1 en 2 februari of middels een rondleiding op een Walk-in woensdag. Zie het kopje ‘Kennismaking’ hieronder.


Kennismaking

Kom de sfeer proeven op OSB.
Je bent zeer welkom om bij ons een kijkje te komen nemen op de open dagen of via de Walk-in woensdagen.


Open dagen
Donderdag 1 februari 16.00-20.00 uur
Vrijdag 2 februari 16.00-20.00 uur


Walk-in woensdagen
Wil je in een klein groepje een rondleiding door de school maken op een doorsnee lesdag, met alle gelegenheid tot het stellen van vragen? Reserveer dan een plekje voor jou en je ouder(s)/ verzorger(s) op een Walk-in woensdag. Vanaf 1 november vinden bijna elke woensdag om 13.45 en 14.45 uur rondleidingen plaats. Reserveren is nodig.


Antwoorden op vragen over OSB Amsterdam…

Tijdens het zoeken naar een middelbare school heb je vast allerlei vragen.
Veel vragen willen we hier al beantwoorden, zodat je een nog betere keuze kunt maken.


Zorgcoördinatoren

Heeft u vragen over een specifieke ondersteuningsbehoefte van uw zoon/dochter en wilt u weten wat de OSB voor u kan betekenen, dan kunt u in gesprek met één van onze zorgcoördinatoren.


Live uitzending

Op 27 januari 2021 hebben we een live uitzending gemaakt. Een uur vol gesprekken en filmpjes over OSB. Terugkijken kan hier.


Virtuele rondleiding


Informatie havo en vwo op OSB