OSBplus-lessen

De OSBplus-lessen, speciaal voor 8e groep leerlingen met havo-vwo advies hebben wij georganiseerd in oktober en november. Heb je deze uitdagende OSB-lessen gemist, maar wil je toch zelf ervaren hoe het er bij OSB aan toe gaat, geef je dan via je basisschool op voor de kennismakingslessen.

OSBplus: ervaar het, beleef het, doe het!

Kennismakingslessen

Woensdag 16 februari organiseren wij een extra lesjesdag. Via karakteristieke OSB-lessen kunnen leerlingen uit groep 8 kennismaken met onze werkwijze.

Kennismaking

Kom de sfeer op OSB proeven. Je bent zeer welkom om bij ons een kijkje te komen nemen op:

  • Iedere woensdag, 14.00 – 16.00 (alle niveaus)
  • Donderdag 27 januari, 16.00 – 20.00 (alle niveaus)
  • Vrijdag 28 januari, 16.00 – 20.00 (alle niveaus)
  • Donderdag 17 februari, 18.00 – 20.00 (havo-vwo)

We willen je heel graag ontmoeten. Vanwege Corona kunnen we dat alleen kleinschalig en beperkt doen. Schrijf je in voor een dag en tijdstip. Dan krijg je van één van onze docenten of leerlingen een rondleiding in een rustige school.
Mocht dit ondanks onze goede corona-maatregelen toch niet mogelijk zijn om de school te bezoeken, dan zorgen wij ervoor dat we online contact met elkaar hebben.

Alle Walk-in woensdagen zijn volgeboekt.

Antwoorden op vragen over OSB Amsterdam…

Tijdens het zoeken naar een middelbare school heb je vast allerlei vragen.
Veel vragen willen we hier al beantwoorden, zodat je een nog betere keuze kunt maken.

Zorgcoördinatoren

Heeft u vragen over een specifieke ondersteuningsbehoefte van uw zoon/dochter en wilt u weten wat de OSB voor u kan betekenen, dan kunt u in gesprek met één van onze zorgcoördinatoren.

Live uitzending

Heb je 27 januari 2021 niet naar onze live uitzending kunnen kijken? Hier kun je de uitzending terugkijken. Een uur vol gesprekken en filmpjes over OSB.

Virtuele rondleiding

Informatie havo en vwo op OSB